top of page
Compete lilla R65G5B70.png

Hvorfor lykkes noen merkevarer bedre enn andre?

Compete Consulting Group har gleden av å invitere deg til et unikt digitalt seminar med fokus på utvikling og bygging av sterke og lønnsomme merkevarer. Sammen med London Business School har vi gjennom flere år gjennomført et omfattende forskningsarbeid i mer enn 30 land og avdekket nøkkelfaktorer som skiller de mest suksessfulle og lønnsomme merkene fra deres konkurrenter.

Seminarinnhold:
 

 1. Merkevarebygging som bærende konkurransefaktor: Hvorfor er merkevarebygging avgjørende for virksomheters lønnsomhet – uansett bransje
   

 2. Hva kjennetegner merker som lykkes bedre enn sine konkurrenter over tid: Gjennomgang av sentrale funn fra 6 års forskning på ledende merkevarer
   

 3. Hva betyr dette for deg: Gjennomgang av verktøykasse og prosesser med tilhørende strategier for hvordan din virksomhet kan arbeide for å styrke egen konkurransekraft gjennom bedre og mer effektiv merkevarebygging. 
   

Detaljer om arrangementet:
 

 • Dato: 19. mars

 • Tid: 09:00 til 10:30

 • Digitalt

Seminaret er spesielt tilpasset ledere, merkevarestrateger og forretningsutviklere som søker dypere forståelse og praktiske verktøy for å styrke sine merkers attraktivitet og lønnsomhet i markedet.

Gode strategier handler om å skape verdi for mennesker

Foredragsholder

C lilla R65G5B70.jpg
Henning Karlsen.jpg

Vær unik - tenk helhet

Henning Karlsen

Fagansvarlig, Compete Consulting Group

Visiting professor, London Business School

Visiting Lecturer, London School of Economics

Henning har hjulpet norske og internasjonale virksomheter med å utvikle og implementere konkurranse- og merkevarestrategier gjennom 20 år. Han har på mange måter utviklet faget helhetlig merkevareledelse gjennom å tydeliggjøre sammenhengen mellom forretningsstrategi, konkurransestrategi og merkevarestrategi.

Han har en MSc i Consumer Sociology og International Marketing & Strategy. 

Henning har sammen med London Business School forsket på likhetstrekk mellom virksomheter som lykkes over tid og er en svært ettertraktet foredragsholder. Han har også det faglige ansvaret for ANFOs merkevareskole. 

Om Compete

Compete er Skandinavias ledende konsulentselskap innen konkurranse- og merkevarestrategi. Vi bistår virksomheter i konkurranseutsatte markeder med å utvikle og implementere bærekraftige strategier som skaper varige konkurransefortrinn. 

Compete, har i samarbeid med London Business School forsket på likhetstrekk blant virksomheter som lykkes bedre enn sine konkurrenter over tid. Et verdensomspennende forskningsprosjekt blant titusen virksomheter i over tretti land

Compete Consulting Group as - Fridtjof Nansens vei 1 - 1366 LYSAKER, Norway - www.compete.no

Skjermbilde 2024-02-20 kl. 14.48_edited.
bottom of page