top of page
shutterstock_2267738379.jpg
Compete lilla R65G5B70.png

Vinnende strategier

Seminar om likhetstrekk blant virksomheter som lykkes bedre enn sine konkurrenter - og hvordan du kan dra nytte av det

Omfattende, internasjonale studier viser tydelige, universelle likhetstrekk blant virksomheter som lykkes bedre og er mer lønnsomme enn sine konkurrenter over tid. Likhetstrekkene vil prege fokus i strategi faget fremover, både i akademia og i praktisk strategiarbeid hos offensive og vinnerlystne virksomheter. Forskningsarbeidet har vært gjennomført ved London Business School, ledet av fagansvarlig i Compete. 

Vi har gleden av å invitere deg til et to timers seminar med gjennomgang av de viktigste forskningsresultatene, og hvordan du kan dra nytte av dette for å skape varige konkurransefortrinn i din virksomhet. 

Seminarinnhold:
 

 1. Hva avgjør om man lykkes i et marked over tid? Et strategiske bakteppe for økt markedsattraktivitet og lønnsomhet. 
   

 2. Hva kjennetegner virksomheter som lykkes bedre enn sine konkurrenter over tid: Gjennomgang av sentrale funn fra 6 års forskning på vinnende strategier
   

 3. Hva betyr dette for deg: Gjennomgang av verktøykasse og prosesser med tilhørende strategier for hvordan din virksomhet kan arbeide for å styrke egen konkurransekraft og lønnsomhet.  
   

Detaljer om arrangementet:
 

 • Dato: 5. april 2024

 • Tid: 09:00 til 11:00

 • Villa Lysaker, Fridtjof Nansens vei 1-3, 1366 Lysaker

Seminaret er spesielt tilpasset toppledere, kommersielle ledere, og forretningsutviklere som søker dypere forståelse og praktiske verktøy for å styrke virksomhetens konkurransekraft. 

Gode strategier handler om å skape verdi for mennesker

Foredragsholder

C lilla R65G5B70.jpg
Henning Karlsen.jpg

Vær unik - tenk helhet

Henning Karlsen

Fagansvarlig, Compete Consulting Group

Visiting professor, London Business School

Visiting Lecturer, London School of Economics

Henning har hjulpet norske og internasjonale virksomheter med å utvikle og implementere konkurranse- og merkevarestrategier gjennom 20 år. Han har på mange måter utviklet faget helhetlig merkevareledelse gjennom å tydeliggjøre sammenhengen mellom forretningsstrategi, konkurransestrategi og merkevarestrategi.

Han har en MSc i Consumer Sociology og International Marketing & Strategy. 

Henning har sammen med London Business School forsket på likhetstrekk mellom virksomheter som lykkes over tid og er en svært ettertraktet foredragsholder. Han har også det faglige ansvaret for ANFOs merkevareskole. 

Om Compete

Compete er Skandinavias ledende konsulentselskap innen konkurranse- og merkevarestrategi. Vi bistår virksomheter i konkurranseutsatte markeder med å utvikle og implementere bærekraftige strategier som skaper varige konkurransefortrinn. 

Compete, har i samarbeid med London Business School forsket på likhetstrekk blant virksomheter som lykkes bedre enn sine konkurrenter over tid. Et verdensomspennende forskningsprosjekt blant titusen virksomheter i over tretti land

Compete Consulting Group as - Fridtjof Nansens vei 1 - 1366 LYSAKER, Norway - www.compete.no

Skjermbilde 2024-02-20 kl. 14.48_edited.
bottom of page